Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl

Amersfoort: 29 november 2002

VIFIT SPONSOR NEDERLANDS DAVIS CUP TEAM

De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) tekent vandaag een contract met Vifit voor de naamgeving en sponsoring van het Nederlands Davis Cup Team. De sponsorovereenkomst geldt voor het komende Davis Cup seizoen met de wederzijdse intentie om te komen tot een meerjarige samenwerking. Met het tekenen van de overeenkomst wordt de officiële naam van het team: Vifit Nederlands Davis Cup Team.

"Door het sponsoren van tennis willen wij een nog duidelijkere link leggen tussen gezondheid, extra gezonde voeding en de noodzaak tot bewegen. We weten dat een groot gedeelte van de doelgroep van Vifit zich bevindt onder de ruim 800.000 actieve tennisleden en -liefhebbers. Daarbij heeft het Nederlands Davis Cup Team een enorme positieve uitstraling, dus vandaar dat wij hiervoor hebben gekozen", aldus Bas van den Berg, commercieel directeur bij Campina Nederland, verantwoordelijk voor onder andere Vifit.

"Vifit is een jong en vitaal merk, met een krachtige uitstraling. Het merk en het Nederlands Davis Cup Team passen goed bij elkaar, beide staan voor kwaliteit. We zijn verheugd met de beslissing van Vifit het Nederlands Davis Cup Team te sponsoren", aldus Evert-Jan Hulshof, directeur van de KNLTB.

De voltallige selectie van het Vifit Nederlands Davis Cup Team, onder leiding van Tjerk Bogtstra, bestaat uit Paul Haarhuis, Edwin Kempes, Richard Krajicek, John van Lottum, Sjeng Schalken, Dennis van Scheppingen, Raemon Sluiter, Martin Verkerk en Peter Wessels. Tien dagen voor het duel tegen Zwitserland wordt het definitieve team - bestaande uit vier spelers - bekend gemaakt.

Op 7, 8 en 9 februari 2003 speelt Nederland de eerste wedstrijd in de wereldgroep van de Davis Cup in het Gelredome in Arnhem tegen Zwitserland. De kaartverkoop voor deze ontmoeting start aanstaande maandag. Toegangskaarten zijn telefonisch te bestellen via De Reserveerlijn, telefoon 0900 300 5000 (¤ 0,45 p/min) of via www.reserveerlijn.nl.


---