Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Chester Weber wint warm up competitie in Stockholm

29/11/2002

Stockholm, 29 november 2002
Vierspanrijder Chester Weber heeft vanavond de warming up ronde van de Wereldbeker voor vierspannen in Stockholm op zijn naam geschreven. Nadat de Amerikaan, die als vierde rijder moest starten, de resultaten van zijn voorgangers had bekeken, reed hij een weldoordacht parcours. IJsbrand Chardon reed fanatiek met het span Cobs van Jos Verhoeven. De korte routes in het parcours deed zijn koets echter uitzwenken wat hem twee afgeworpen balletjes kostte. De snelste tijd werd neergezet door de Zweed Tomas Eriksson, die in zijn haast om de finishlijn te passeren bijna omkiepte. Helaas liet hij twee balletjes rollen waardoor hij op de derde plaats eindigde. Rainer Duen reed in de ijshockey arena van Stockholm een keurige wedstrijd. Een van zijn voorpaarden tikte een kegel aan, maar dit bracht zijn tweede plaats niet in gevaar.
De Wereldbeker wedstrijd vindt plaats op zaterdag 30 november 2002 om 20.00 uur. De startvolgorde is als volgt: