Gemeente Asten


27/11/2002
Plan Loverbosch ter inzage
Info-avond woensdag 3 december a.s. 19.30 uur Nobis

Voorontwerp Bestemmingsplan
LOVERBOSCH RUIMTE VOOR RUIMTE

Burgemeester en wethouders van Asten maken bekend dat het voorontwerp bestemmingsplan "Loverbosch Ruimte voor Ruimte" met ingang van 22 november voor een periode van 4 weken ter inzage zal liggen in het gemeente-huis, kamer 121. Tevens wordt gedurende deze periode de mogelijkheid geboden de stukken in te zien bij de Openbare Bibliotheek te Asten op maandag- en vrijdagavond van 17.30 tot 20.30 uur. Gedurende de genoemde periode kunnen belanghebbenden schriftelijk hun reacties over het voorontwerp kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 290, 5720 AG Asten.

Het plangebied voorziet in de ontwikkeling van ruime kavels ten behoeve van woningbouw. De ontwikkeling van het plangebied zal in 2 fasen plaatsvinden. De eerste fase bestaat uit de realisatie van 28 kavels met daarop te realiseren vrijstaande woningen, tevens zal in de bij de woningbouw benodigde infrastructuur worden voorzien. Het noordelijke deel (fase 2) betreft de realisatie van minimaal 19 kavels die in een later stadium middels een uitwerkingsplan nader worden uitgewerkt. Het plangebied zal zich ontsluiten via de wijkontsluitingswegen Leverkruid en Loverbosch en is gesitueerd tussen de Koestraat en de Floralaan.

Tevens zal tijdens deze periode van inspraak een informatiebijeenkomst worden gehouden op 3 december 2002 aanvang 19.30 uur in Hotel Nobis, Nobisweg 1 te Asten.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met mevrouw M. Thijssen telefoonnum-mer (0493)671423.