Gemeente Woudenberg


Extra openbare vergadering Commissie Ruimte en Groen

WOUDENBERG, 28 november 2002 De Commissie Ruimte en Groen van de gemeente Woudenberg komt op dinsdag 3 december 2002 tijdens een extra openbare vergadering bijeen. Op de agenda staat het voornemen van het college van burgemeester en wethouders om het bestemmingsplan Buitengebied 1995 ter plaatse van de percelen Davelaar 8 en 10 gedeeltelijk te herzien.

Deze voorgenomen herziening houdt verband met het verzoek van de eigenaar van het perceel Davelaar 8 om een bouwkavel te verkrijgen in het kader van de Ruimte-voor-Ruimte-regeling. Naar aanleiding van de voorgenomen herziening heeft de gemeenteraad een zienswijze ontvangen. Voordat de gemeenteraad omtrent de vaststelling van de herziening van het bestemmingsplan beslist dient degene die een zienswijze heeft ingediend door de gemeenteraad te worden gehoord. Het horen geschiedt door de commissie Ruimte en Groen in het openbaar. Na de hoorzitting zal de commissie in beslotenheid haar advies aan de gemeenteraad formuleren. Het verslag van de hoorzitting en het advies van de commissie zal naderhand aan alle betrokkenen worden verzonden.

De extra vergadering van de Commissie Ruimte en Groen begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis van Woudenberg.