Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-12-2002 Persberichten district Eemland zuid, 09.15 uur

Busje op kant

WOUDENBERG- Op maandagmiddag vond er een ongeval plaats waarbij een persoon gewond raakte. Omstreeks 16.15 uur reed een 41-jarige automobilist uit Renswoude over de Randweg. Op een gegeven moment kwam de man uit Renswoude in de berm terecht, stuurde tegen en kwam weer op de rijbaan terecht. Een aanrijding ontstond en het bestelbusje kwam op zijn kant terecht. De 41-jarige man en zijn passagier werden met snijwonden vervoerd naar het ziekenhuis. De autos raakten zwaar beschadigd.

Scootercontrole

WOUDENBERG- Tussen 18.00 uur en 20.00 uur werd een scootercontrole gehouden op de Parklaan. In totaal werden 11 bromfietsen gecontroleerd. In totaal kregen 12 bromfietsers een bekeuring voor oa. het hebben van een gladde band, ondeugdelijke stuurinrichting en het niet tonen verzekeringsbewijs.

Ramkraak

AMERSFOORT- Op dinsdagochtend werd een inbraak gepleegd in een bedrijf gelegen aan de Rijksweg A1. Omstreeks 03.30 uur reed een auto de toegangsdeur van het bedrijf stuk. De daders renden vervolgens naar binnen en pakten oa snoep mee. De daders verdwenen vervolgens weer in een auto. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Valse naam

AMERSFOORT- Op maandagavond werd een man aangehouden omdat hij zonder rijbewijs reed. Omstreeks 21.50 uur zagen agenten een 22-jarige automobilist uit Nijmegen rijden over de Lijsterstraat. Hij werd gecontroleerd en gaf zijn naam op. Agenten vroegen nog een keer naar zijn naam en toen gaf hij een andere geboortedatum op. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hier kreeg hij een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs en het opgegeven van een valse naam.