Ingezonden persbericht


### Persbericht ###

NIAM-TMS lanceert EasyGenerator® Suite 2.5: de totaal oplossing voor e-learning

EasyGenerator® Suite: draagt bij aan kennisoverdracht en kostenbesparing.

Rijswijk, vrijdag 29 november- NIAM-TMS bv brengt EasyGenerator® Suite 2.5 uit. Naast vele nieuwe features en een sterk verbeterde performance zijn modules en cursussen gemaakt in EasyGenerator® 2.5 SCORM compatibel. EasyGenerator® Suite wordt nu in 3 instapmodellen geleverd. Hiermee biedt NIAM-TMS een groeimodel, bedrijven kunnen zo stapsgewijs e-learning implementeren zonder grote investeringen.

EasyGenerator: Snel en Makkelijk e-learning trajecten uitzetten NIAM-TMS is producent van de succesvolle e-learning oplossing: EasyGenerator® Suite. In een paar eenvoudige stappen kan met EasyGenerator 2.5 een compleet e-learning traject uitgezet worden. Create, Track & Manage. Met de door NIAM-TMS ontwikkelde technologie zijn modules eenvoudig te creëren en beschikbaar te stellen via: stand-alone computers, CD-roms, bedrijfsnetwerken en internet (zonder plug-in). "Met EasyGenerator® Suite bieden wij de optimale e-learning oplossing. Uniek aan onze oplossing is, dat iedereen direct aan de slag kan met creatie van interactieve content, waarbij programmeerkennis niet nodig is. En tevens dankzij de deze zomer geïntroduceerde EasyCourseManager©, het nieuwe cursus management systeem, bieden wij organisaties de mogelijkheid om leertrajecten beter te begeleiden en beheren" aldus Tessa van Iperen, Manager Marketing NIAM-TMS.

EasySCORM
Nieuw in EasyGenerator® Suite 2.5 is EasySCORM. Met EasySCORM wordt een cursus geconverteerd voor integratie in een leermanagement systeem. De in EasyGenerator® ontwikkelde cursussen kunnen nu in alle omgevingen worden geïntegreerd die ook aan deze internationale standaard voldoen. Mede hierdoor zijn de in EasyGenerator® ontwikkelde cursussen veilig gesteld voor toekomstig gebruik.