Ingezonden persbericht

Bunnik, dinsdag 3 december 2002

CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM VOOR COMMUNICATIEBUREAUS

Neximus introduceert SiteDirector 4.0

Internetbureau Neximus introduceert dinsdag 3 december versie 4.0 van het webcontent management systeem (CMS) SiteDirector. Deze versie van SiteDirector is met communicatiebureaus speciaal ontwikkeld vóór communicatiebureaus, die aan internet en intranet projecten werken. Een demonstratie van SiteDirector is te zien op: www.sitedirector.nl.

CMS voor communicatiebureaus

Veel communicatiebureaus die betrokken zijn bij internet en intranet projecten lopen regelmatig op tegen onhandige, onwerkbare en dure content management systemen. Tom Steenbakkers, account manager Neximus: ¤oeNeximus heeft daarom een nieuwe versie van SiteDirector ontwikkeld. SiteDirector 4.0 is gebaseerd op het gebruik van informatietypes. Hiermee wordt de kwaliteit en consistentie van teksten (content) direct beheerst. Met SiteDirector 4.0 beschikken communicatiebureaus nu over een flexibel, betrouwbaar en compleet content management systeem dat zij binnen hun projecten kunnen aanbieden.⤝

Alle opties zijn standaard

SiteDirector 4.0 heeft standaard alle opties, die bij andere pakketten als extra worden aangeboden. Functionaliteiten als: nieuwsbrief, formulieren, enquête, rating, forum, en smoelenboek worden meegeleverd. SiteDirector is volledig aan te sturen via een browserscherm. Dus geen programma⤮s meer die apart geïnstalleerd moeten worden. Hierdoor is SiteDirector te gebruiken als een simpele webpagina en is overal op het bedrijfsnetwerk toegang tot het programma.

Een bewezen systeem

SiteDirector wordt onder andere door de volgende organisaties gebruikt:


- Pensioen- en Verzekeringskamer (www.pvk.nl)

- Autoriteit Financiële Markten (www.autoriteit-fm.nl)

- Groeneveld­"Intersafe bv (www.groeneveld-intersafe.nl)

- Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde (www.veiligheidskunde.nl)

- LG.Philips Displays Eindhoven

Over Neximus

Neximus is sinds 1997 een gespecialiseerde internet dienstverlener. Neximus adviseert, realiseert en integreert webtoepassingen. De focus ligt hierbij op het ontsluiten van (digitale) informatie. Neximus werkt met en voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid.

EINDE BERICHT

MEER INFORMATIE

Kijk voor meer informatie op: www.sitedirector.nl of neem contact op met:

Tom Steenbakkers

Account manager Neximus

tel: 030 - 659 26 36

email: t.steenbakkers@neximus.com

Neximus bv

Regulierenring 2

3981 LB Bunnik

tel: 030 ­ 659 26 36

fax: 0030 ­ 659 26 46

email: info@neximus.com

internet: www.neximus.com