Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 3-12-2002
Persberichten dinsdagmiddag 3 december 2002 Ernest Zinsmeyer 06 22662875

Piket en persvoorlichting tot donderdagmiddag

Auto te water
OOSTERHESSELEN Dinsdagmorgen tegen halfelf is een 26-jarige vrouw uit Noord Sleen met haar auto in de Verlengde Hoogeveense Vaart terechtgekomen. Dat gebeurde toen ze een trekker inhaalde en links in de berm terechtkwam. Duikers van de brandweer kwamen eraan te pas om de auto weer op het droge te krijgen. De vrouw bleef ongedeerd.

Ongeval met letsel
KLIJNDIJK Dinsdagochtend tegen zeven uur is een 23-jarige man uit Emmen gewond geraakt bij een verkeersongeval op de N34. Een 27-jarige vrouw uit Borger sloeg bij Emmen-Noord linksaf en zag daarbij de tegemoetkomende auto van de Emmenaar over het hoofd, die richting Groningen reed. De Emmenaar liep een flinke beenwond op; waarbij een pees is doorgesneden. Om hem uit de auto te halen is het dak van zijn auto verwijderd.

Gereedschap gestolen
VRIES Maandagnacht is uit een bedrijfspand aan de Westerstraat een viertal bosmaaiers, drie bladblazers en een motorzaag gestolen. Een 56-jarige man deed namens het bedrijf aangifte. De totale waarde van de gestolen spullen bedraagt ongeveer 6000.

Fietsers zonder verlichting bekeurd
HOOGEVEEN Dinsdagochtend zijn bij een controle op de Zuidwoldigerweg 17 fietsers bekeurd voor het rijden zonder verlichting. De controle vond plaats tussen 7 en 8 uur.