Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 3-12-2002 Dagelijks persbericht district Aa & Dommel

MISHANDELING, Sint-Oedenrode

In de nacht van maandag op dinsdag zijn op de Heistraat in Sint-Oedenrode een 30-jarige man uit Sint-Oedenrode en een 39-jarige man uit Veghel aangehouden op verdenking van mishandeling. De mannen belden aan bij een woning aan de Heistraat en drongen deze binnen. Hierbij sloegen ze de bewoner tegen het hoofd. De 33-jarige man liep hierbij enkele schaafwonden aan het hoofd op. De inmiddels gewaarschuwde politie konden de mannen aanhouden en overbrengen naar het politiebureau.

VERKEERSONGEVAL, Sint-Oedenrode

Maandagavond heeft er op de N265 ter hoogte van Nijnsel een ongeval plaatsgevonden. Een 36-jarige automobilist uit Duitsland reed in de richting van Eindhoven toen hij wilde invoegen en hierbij moest uitwijken voor een auto die ook in de richting Eindhoven reed. Beide auto`s raakte met elkaar in botsing. Twee inzittenden van de 36-jarige man, een 29-jarige man en vrouw uit Maarheeze, zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Eindhoven.

VERKEERSONTROLE, Schijndel

Dinsdagmorgen tussen 08.00u en 08.30u zijn bij een controle op de Papaverstraat in Schijndel acht personen bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.