Ingezonden persbericht


"What if Miles Davis directed the Matrix?"

Sizzle n Grill Presenteert:

Sizzle n Grill Festival A New Jazz Experience

Dinsdag 3 december

Melkweg, Amsterdam


******persbericht******persbericht******persbericht******persbericht******
Amsterdam ­ Het festival waar een beatboxer een afgestudeerd modernJazzdanser begeleidt, een conservatoriumstudent tussen graffiti wordt gezet en tap- en klassieke dans afgewisseld wordt met brokenbeat.

Op 3 december zal in de Melkweg Amsterdam het Sizzle n Grill Festival plaatsvinden. Dit is een festival waar opkomende artiesten geïntroduceerd worden aan een nieuw publiek. Het doel van dit festival is promotie voor opkomende artiesten. De basis is jazz in de breedste zin van het woord. Het festival bestaat uit 3 invloeden: Muziek, Dans en Kunst. Binnen deze invloeden worden twee elementen samengebracht, namelijk akoestisch en digitaal. Live Jazz Combo's, een DJ, tapdansers, vormgevers, breakdance en moderne jazzdans vertegenwoordigen deze invloeden.

Waarom de naam Sizzle 'n Grill?
Als je denkt aan Sizzle 'n Grill moet je denken aan de unieke sfeer tijdens een barbeque waar mensen rondom een grill staan en naar eigen smaak verschillende soorten vlees, groente en vis combineren. Diezelfde sfeer vind je terug tijdens "Sizzle 'n Grill" waar artiesten met verschillende achtergronden gecombineerd worden.

Gooi het op de grill en laat het "sizzlen".

Kruid 't, mix 't grill 't en schep het op !!!

Alle talenten op Sizzle n Grill zijn opkomende artiesten. De jazzcombo's zijn studenten van het Conservatorium Den Haag en Amsterdam, de dansers komen van de Hogeschool van de Kunsten te Amsterdam en kunstenaars van de Rietveld Academie. De situatie die ontstaat is uniek. De artiesten worden niet alleen aan een breder publiek voorgedragen, maar worden ook zelf geinspireerd door in contact te komen met andere vormen van expressie. Ieder geeft vanuit zijn eigen achtergrond vorm aan het begrip Jazz.

Sizzle n Grill staat in het teken van artistieke vrijheid. Niets is wat het lijkt en alles mag. Laat je verrassen op een reis door tijd, sfeer en beleving die antwoord zal geven op de vraag: "What if Miles Davis directed the Matrix?".

Voorverkoop ¤ 6,- (+ 1,50 lidm.)/ deur ¤ 7,- (+2,50 lidm.)

Aanvang show 19:00 uur

www.sizzlegrill.nl


---
Noot aan de redactie,