Gemeente Someren


op woensdag 4 december 2002, om 19.00 uur op het gemeentehuis. 2 Vaststelling van het verslag van de vergadering van 13 november 2002.
a. Het ter kennisbrengen aan de Raad en voor kennisgeving aannemen van de brief van bewoners van de Kerkendijk te Someren, alsmede de beantwoording door het College van B&W.
b. Informatie inzake de mogelijkheden bij vervanging van burgerwoningen in het buitengebied (toezegging uit de Raadsvergadering van 31 oktober 2002).
6 In te stemmen met de aangepaste beleidsnotitie "30 km zones Gemeente Someren" en in te stemmen met de voorgestelde benaderingswijze inzake de brief van 3VO.
Conceptraadsvoorstel inzake het aanpassen van de categorisering op diverse wegen buiten de bebouwde kom en het aanbrengen van kantstrepen op de Loovebaan buiten de bebouwde kom, een gedeelte van de Lieropsedijk en de Ter Hofstadlaan.
8 Conceptraadsvoorstel inzake het beschikbaar stellen van een krediet voor de afbouw van het bedrijventerrein Lage Akkerweg fase 1. 9 Conceptraadsvoorstel inzake het vaststellen van de afvalstoffentarieven 2003, de Verordening reinigingsheffingen 2003 en de voor 2003 geldende poorttarieven op de milieustraat. 10 Conceptraadsvoorstel inzake het toepassen van een zelfstandige projectprocedure ten behoeve van het aanleggen van een fietspad langs een gedeelte van de Laan ten Boomen te Lierop.
11 Conceptraadsvoorstel inzake de vaststelling van de 8e serie wijzigingen op de bouwverordening en het Huishoudelijk Reglement van orde voor de Welstandcommissie.
12
Commissieverslag 4 december 2002.