Gemeente Son en Breugel


Milieuvergunningen 4 december
Publicatiedatum: 02-12-2002

Meldingen artikel 8.40 wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende meldingen hebben ontvangen:

Besluit opslag- en transportbedrijven milieubeheer De heer L. Bressers, Dommelstraat 17 te Son, voor het van toepassing worden van dit besluit op een opslagbedrijf aan Ekkersrijt 3205a te Son;
Pneumix B.V., Ekkersrijt 7057 te Son, voor het van toepassing worden van dit besluit op een opslag- en assemblagebedrijf aan Ekkersrijt 7057 te Son.

Besluit woon- en verblijfsgebouwen milieubeheer

Stork Infratechniek BV, Ekkersrijt 7015 te Son, voor het van toepassing worden van dit besluit op een kantoorpand aan Ekkersrijt 7015 te Son.

Besluit inrichtingen voor motorvoertuigen milieubeheer

H&L BV, Ekkersrijt 1501a te Son, voor het van toepassing worden van voornoemd besluit op een schadeherstelbedrijf aan Ekkersrijt 1501a te Son.

Deze melding en andere ter zake zijnde stukken liggen van 4 tot en met 18 december 2002 ter inzage bij de sector grondgebiedzaken, Europalaan 2 in Son, tijdens openingstijden. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven.

Meldingen artikel 8.19 wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende melding in het kader van artikel 8.19 lid 2 van de Wet milieubeheer heeft geaccepteerd:

Loonbedrijf fa. Vermeulen, Olen 6 te Breugel, voor het uitbreiden van het bedrijf middels het oprichten van een opslagloods /stallingruimte op voornoemd adres.

De verandering leidt niet tot andere of grotere nadelige gevolgen voor het milieu.

De melding en andere ter zake zijnde stukken liggen van 4 december 2002 tot en met 15 januari 2003 ter inzage bij de sector grondgebiedzaken, Europalaan 2 in Son, tijdens openingstijden. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven. Belanghebbenden kunnen tot en met 15 januari 2003 bezwaar indienen tegen dit besluit bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 8, 5690 AA Son.
Wij wijzen u erop dat het indienen van een bezwaarschrift geen schorsende werking heeft. Dat wil zeggen dat het besluit na afloop van de bezwarentermijn van kracht wordt. U kunt dit voorkomen door in bovengenoemde periode een verzoek om voorlopige voorziening (in tweevoud) te zenden aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag

Ontwerpbeschikking tot het gedeeltelijk intrekken milieuvergunning

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn de geldende milieuvergunning voor het agrarisch bedrijf, gelegen aan Stad van Gerwen 16 te Breugel, gedeeltelijk in te trekken in verband met de deelname aan de Regeling Beëindiging Veehouderijtakken (RBV-regeling). Het betreft hier het intrekken van de varkenstak. De rundveetak blijft gehandhaafd.

De ontwerpbeschikking tot het gedeeltelijk intrekken van voornoemde milieuvergunning en andere ter zake zijnde stukken liggen van 4 tot 18 december 2002 ter inzage bij de sector grondgebiedzaken, Europalaan 2, 5691 EN Son, elke werkdag van 9.00 uur tot 12.30 uur en op donderdag bovendien van 14.00 uur tot 19.30 uur. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven.

Tot genoemde datum kan een ieder schriftelijk bedenkingen bij ons college inbrengen. Deze moeten worden gezonden aan het college van burgemeester en wethouders van Son en Breugel, Raadhuisplein 1, 5691 AL in Son. Wie bedenkingen inbrengt, kan verzoeken dat zijn persoonlijke gegevens niet worden vermeld.