Korps: Friesland, plaats: Leeuwarden 4-12-2002
Schoolkinderen gratis naar theatershow

Schoolkinderen gratis naar theatershow
Zaterdag 7 december geven het Nederlands Politie Orkest (NPO) en Custers & Co (voorheen Circus Custers) twee gratis kindertheatervoorstellingen. De shows met de titel die pet past ons allemaal zijn te zien in het FEC (Heliconweg 56) te Leeuwarden en zijn gericht op schoolkinderen in de bovenbouw van de basisschool (groep 7 en 8). De twee voorstellingen van een uur beginnen om respectievelijk 13.30 uur en 15.30 uur. Ongeveer 30 basisscholen in Leeuwarden zijn door de politie op de hoogte gebracht van het evenement. Een aantal scholen heeft zich al opgegeven. Natuurlijk zijn ook andere scholen uit Fryslân van harte welkom.

De interactieve kindertheatershow legt de nadruk op de politie als hulpverlener. Het geheel wordt door het NPO voorzien van muziek. Naast de kinderen zijn ook de ouder(s) en/of verzorger(s) van harte welkom.

De gratis kaartjes zijn deze week nog tussen 09.00 en 17.00 uur af te halen bij de balie van het districtsbureau Midden Fryslân aan de Holstmeerweg 1, bureau Binnenstad aan het Hofplein 38 en bureau Heechterp aan de Egelantierstraat.

Per voorstelling zijn circa 350 kinderen welkom. Er zijn nog ruim voldoende kaartjes beschikbaar. De voorstellingen worden gegeven in de Friezenhal van het FEC. U kunt de westingang nemen aan de achterkant van het FEC en ook daar parkeren.

Bureau Communicatie, telefoon 058 - 880 8272