Gemeente Apeldoorn

Stimuleringsprijs Reclame 2002

Op vrijdag 6 december reikt wethouder J. Wortman de Stimuleringsprijs Reclame 2002 uit aan de voorzitter van de winkeliersvereniging De Mheen, de heer Van der Gronden. De uitreiking is om 13.30 uur op het winkelcentrum De Mheen aan het Korianderplein in Apeldoorn. Het ontwerp voor de reclame bij het winkelcentrum is gemaakt door Architectenbureau BNA Groen Schurink Grosfeld.

De wethouder en de heer Van der Gronden trekken uit de vele goede inzendingen van de fotoprijsvraag "Wie is de winnaar van de Reclameprijs 2002" drie winnaars. Deze winnaars ontvangen een waardebon van 50.

De gemeente heeft als winnaar voor de Stimuleringsprijs Reclame 2002 de winkeliersvereniging de Mheen gekozen om de volgende redenen:

collectief is er gekozen voor een eenduidige aanduiding op de achterzijde van de panden (buitenkant winkelcentrum). Dit biedt een zeer verzorgde uitstraling en getuigt van stijl en kwaliteit. De afgelopen jaren is gekozen voor individuele initiatieven. Juist dit collectieve initiatief kan een stimulans zijn voor andere winkelcentra / bedrijfsverzamelgebouwen.

De winkeliersvereniging de Mheen is sterk betrokken geweest bij de ontwikkeling van het gemeentelijke reclamebeleid en is ook een voorstander van een eenduidige uitstraling. De Mheen is dan ook het eerste winkelcentrum in Apeldoorn, dat op deze wijze is aangepakt.

De reclameprijs is in het leven geroepen als stimulans voor bedrijven om aandacht te besteden aan een kwalitatieve goede uitstraling van hun pand, waar reclame een belangrijk onderdeel van is.

De gemeente reikt nu voor de derde keer de reclameprijs uit, in 2000 was Jukebox aan de Hoofdstraat de winnaar en in 2001 koos het publiek met grote meerderheid het Waterschap Veluwe.

Voor meer informatie kunt u terecht bij mevrouw H. Brandt van de dienst Ruimtelijke Ordening en Wonen, telefoon: 580 23 88.

© 1996-2002 - Gemeente Apeldoorn - Disclaimer
Webserver: 1