Gemeente Someren



* Meedenkers gezocht: Hoe moet de gemeente communiceren?

Meedenkers gezocht:
Hoe moet de gemeente communiceren?

Hoe vindt u dat de gemeente zou moeten communiceren? Wat moeten we in ieder geval blijven doen, wat kan anders en welke nieuwe zaken zouden we op moeten pakken? Heeft u daar ideeën over, dan horen wij dat graag! Want communiceren doen we niet alleen om u die dingen te vertellen die we moeten vertellen maar vooral om u te betrekken bij de ontwikkelingen die binnen het gemeentehuis gebeuren. Want wat er hier besloten wordt, gaat uiteindelijk u aan. Vandaar dat we dat zo goed mogelijk willen doen en u bepaalt wat goed is.

Hoe de gemeente denkt over communicatie en wat de concrete plannen zijn op dat gebied, staat verwoord in een communicatienota. Deze zal in het voorjaar verschijnen. Om hierin nu te kunnen verwerken wat burgers denken, willen wij graag een aantal interviews houden. Deze gesprekken duren ongeveer drie kwartier en vinden bij voorkeur plaats tijdens kantoortijden op het gemeentehuis. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met de afdeling voorlichting, tel. 0493 49 48 88. Helaas kunnen we niet toezeggen dat we iedereen kunnen interviewen. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat we enige afspiegeling willen van de kerkdorpen en de verschillende leeftijdscategorieën.

Wilt of kunt u niet deelnemen aan een interview, dan kunt u uw ideeën ook kwijt via deze site.

Laat deze kans niet lopen en maak samen met ons het communicatieplan!

Goed om te weten:
De gesprekken en de vragenlijst dienen om inzichten, ideeën en kennis te verzamelen. Om als het ware te voeden, maar meningen verschillen en de tijd en de middelen zijn beperkt. Uit alle ideeën moeten we dus keuzes maken.

Klik hier voor de vragenlijst

Terug