Ingezonden persbericht

Maarten Krijgsman benoemd tot Regional Sales Manager Benelux, Nordics & Baltics bij Juniper Networks

Schiphol-Rijk, 4 december 2002 - Maarten Krijgsman is onlangs aangesteld als Regional Sales Manager voor de Benelux, Nordics & Baltics bij Juniper Networks. In deze functie is Krijgsman verantwoordelijk voor het aansturen van alle salesactiviteiten in de bovengenoemde landen. Ook is Krijgsman verantwoordelijk voor business development. Krijgsman is sinds januari 2001 werkzaam bij Juniper Networks en bekleedde eerder de functie van channelmanager.

Krijgsman werkte hiervoor bij Lucent Technologies, waar hij als Managing Director Northern Europe verantwoordelijk was voor alle indirecte verkoop. Daarvoor heeft hij vier jaar in Parijs gewerkt voor Philips als Marketing Manager en Area Manager. In deze laatste functie heeft hij meegewerkt aan het opzetten van de exportmarkt voor minitels.

# # #

Over Juniper Networks
Juniper Networks is toonaangevend in het omvormen van netwerkinnovaties in betrouwbare edge, core, mobiele en kabelservices voor het internet. Het hoofdkantoor van Juniper Networks bevindt zich in Sunnyvale, Californië (VS). Het Nederlandse kantoor staat in Schiphol-Rijk. Meer informatie over de producten en het serviceaanbod van Juniper Networks vindt u op de website www.juniper.net.



Ingezonden persbericht