Gemeente Alphen aan den Rijn


Inspraak ruimtelijke onderbouwing

De directeur Grondgebied maakt op grond van het bepaalde in artikel 6a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders voornemens zijn om met toepassing van artikel 19, lid 1 en 19a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen van het geldende bestemmingsplan voor de lokatie

* Akerboomseweg 12a , het bouwen van een nieuwe woning
* A. van Leeuwenhoekweg 27b, het wijzigen van het gebruik van bedrijfspand voor een deel van de begane grond en de gehele tweede verdieping.

Ter motivering van dit voornemen ligt thans de ruimtelijke onderbouwing ter inzage.

Na de vaststelling van deze onderbouwing wordt de mogelijkheid geboden om tegen de afzonderlijke bouwplannen bedenkingen kenbaar te maken. Voor dit doel zal te zijner tijd een afzonderlijke publicatie in het Witte Weekblad plaatsvinden.

De op de plannen betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 5 december 2002 op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur, vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur in het Stadhuis ter inzage bij de ontvangstbalie.

Een ieder wordt in de gelegenheid gesteld om van de plannen kennis te nemen. Eventuele schriftelijke reacties in het kader van de inspraakprocedure kunnen tot en met 1 januari 2003 worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, postbus 13, 2400 AA te Alphen aan den Rijn.

Publicatie weekagenda, 4 december 2002

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 03 december 2002 laatste wijziging