Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

SPS Gensys en Stulz beheren lucht

Reeuwijk- 4 december 2002 - SPS Gensys en Stulz zijn een samenwerkingsverband aangegaan voor het beheren en bewaken van de kritische factor klimaatbeheersing binnen de serverruimte met behulp van Gensys. Dit beheerssysteem garandeert een veilige temperatuurs- en luchtvochtigheidsmarge, waardoor servers en andere hardwarecomponenten optimaal kunnen blijven functioneren. Voor de realisatie van deze dienst wordt gebruik gemaakt van de Gensys kennisset voor Stulz en de Stulz precisie airconditioners.
De juiste temperatuur en luchtvochtigheid in de serverruimte is van het grootste belang. Stulz ontwikkelde speciaal voor deze toepassing precisie airconditioners. Maar wat als de airconditioner buiten kantoortijd of op een onbewaakt moment uitvalt en de temperatuur buiten de kritische grenzen dreigt te komen? SPS Gensys heeft met de nieuwe Stulz Kennisset een oplossing ontwikkeld om de kritische factor temperatuur en luchtvochtigheid te bewaken.

Met behulp van Gensys worden meldingen doorgestuurd naar het ultramoderne beheercentrum van SPS in Reeuwijk. Hier worden kritische meldingen automatisch doorgestuurd naar Stulz, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. De dienstdoende monteur komt het probleem direct verhelpen. De airconditioners worden dus lokaal en remote beheerd.
Gensys communiceert door een speciale Multifunctionele Interfaceband (MIB)-module met de Stulz airconditioner en vraagt gegevens op van alle aangesloten apparaten. Op een MIB module worden maximaal 32 precisie airconditioners aangesloten. Per airconditioner bewaakt Gensys acht objecten, te weten; airco, fan, temperatuur, vochtigheidspercentage, aantal fouten en service intervals.

Het Nederlandse SPS Gensys is de toonaangevende leverancier van ICT-beheeroplossingen. Meer dan 300 nationale en internationale organisaties maken gebruik van de Gensys producten en diensten. Gensys is een snel te implementeren set van compacte en krachtige softwaremodules, volledig in te richten voor het monitoren en het proactief ondersteunen van de ICT in bedrijfsprocessen. Gensys wordt ook ingezet in het eigen RES-Q remote beheercentrum, waar een team van specialisten maximale beschikbaarheid en continuïteit garandeert bij meer dan 50 organisaties. Daarnaast levert SPS Gensys advies, technische ondersteuning en implementatiediensten op het gebied van Service Level Management, Unix, Windows NT/2000/XP, Oracle, SQL-Server, Progress en MS Exchange.
Voor meer informatie: www.spsgensys.com

Stulz Groep maakt deel uit van een wereldwijde organisatie met een eigen productie van precisie airconditioners in Duitsland, Italië, Amerika en Brazilië. Stulz Groep is een technische handelsonderneming met een 24-uurs serviceorganisatie die zich tot doel stelt producten te vertegenwoordigen van superieure kwaliteit. Zij voorziet haar afnemers van geavanceerde technische oplossingen voor klimaatbeheersing. Daarbij hecht zij veel waarde aan het milieu. Stulz Groep BV is importeur van: Stulz precisie airconditioning, Stulz ultrasonic ®-en stoombevochtiging, McQuay koelmachines en ventilator convectoren en Mitsubishi Heavy Industries comfort airconditioning. Voor meer informatie: www.stulz.nl; info@stulz.nl of bel 020-545 11 11



Ingezonden persbericht