Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 4-12-2002 persbericht district Land van Cuijk

AUTODIEFSTALLEN, Boxmeer

Dinsdagmiddag is vanaf D`n Entrepot in Boxmeer een blauwe personenauto van het merk Mitsubishi en voorzien van het kenteken VP-63-YK gestolen. Vanaf de Stationsweg in Boxmeer verdween diezelfde dag een witte personenauto van het merk Volkswagen Golf voorzien van het kenteken JR-16-SV.

DIEFSTAL PORTEMONNEE, Grave

Uit een niet afgesloten kantoorruimte van een bedrijfspand aan de Koninginnedijk in Grave is dinsdag een portemonnee gestolen. Met de daarin aanwezige bankpas heeft men drie keer geprobeerd te pinnen. De pas is daarna automatisch geblokkeerd. In de portemonnee zaten verder onder meer een geldbedrag van ongeveer 150 euro, een rijbewijs, een Oudejaarslot Staatsloterij en een Visacard.

VERKEERSCONTROLE, Cuijk/Katwijk

Bij dinsdagmiddag gehouden verkeerscontroles op de Katwijkseweg in Cuijk en de Liefkeshoek in Katwijk is tegen 8 bestuurders proces-verbaal opgemaakt. Drie automobilisten konden geen geldig rijbewijs tonen. Een automobilist bezat geen geldig rijbewijs en een droeg geen autogordel. Twee auto`s waren niet APK gekeurd, een had een kapotte uitlaat.

MISHANDELING, Stevensbeek

Dinsdagavond is op het AZC in Stevenbeek een 42-jarige man aangehouden op verdenking van mishandeling. Eerder op de avond had de verdachte ruzie gezocht met een 20 jarige medebewoner van het centrum. Nadat het slachtoffer daaromtrent zijn beklag, is de verdachte door de beveiliging op zijn gedrag aangesproken. Daarna kreeg het slachtoffer enkele rake klappen tegen het hoofd.

HENNEPKWEKERIJ, Boxmeer

De politie heeft maandag 2 december in een woning aan de Julianastraat in Boxmeer een hennepkwekerij opgerold. De beide bewoners van het pand, een 26 jarige man een 25 jarige vrouw zijn aangehouden. In een slaapkamer van de woning trof de politie een kwekerij met 235 planten aan. De kwekerij is ontmanteld en alles in beslag genomen. De elektriciteitsvoorziening bleek buiten de meter te worden afgetapt.