Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 4-12-2002 Persberichten district Maasland

VERKEERSCONTROLES, Nistelrode/Berghem

Dinsdagmiddag zijn tijdens een verkeerscontrole op de Weijen in Nistelrode tien processen-verbaal opgemaakt tegen automobilisten die de gordel niet droegen. Op de Burgemeester van Erpstraat in Berghem zijn die middag 44 bekeuringen uitgedeeld terzake het overschrijden van de maximum snelheid binnen de bebouwde kom. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 82 kilometer per uur.

BEROOFD, Berghem

Een 19-jarige inwoner van Berghem deed bij de politie aangifte van beroving. Hij liep dinsdagmiddag met de hond te wandelen over de Hoessenboslaan waar hij door vier personen op twee bromfietsen werd aangesproken Hij kreeg vervolgens een klap in de maag en op het hoofd. Hierna heeft men zijn portemonnee, een telefoonkaart en een horloge afgenomen. Het slachtoffer liep geen zichtbaar letsel op.

ZWAAR GEWOND NA AANRIJDING, Ravenstein

Dinsdagavond is een 40-jarige inwoonster van Oss zwaar gewond geraakt toen zij met haar personenauto tegen een boom botste. Dat gebeurde op de Dorpenweg in Ravenstein. Brandweer, GGD en Politie moesten in actie komen om het slachtoffer uit de auto te bevrijden. Daarna kon zij worden overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. Het slachtoffer kon nog niet door de politie worden gehoord.

DIEFSTAL PARFUM, Oss

In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een winkel aan de Kerstraat in Oss. Er is een ruit vernield waarna men binnen uit enkele vitrinekasten een onbekende hoeveelheid parfums heeft weggenomen.

DAKLOZE VOORLOPIG ONDER DAK, Oss

In een portiek van een flatwoning aan de Oostwal in Oss is vanmorgen een 43-jarige dakloze man aangetroffen. Bij controle van zijn naamsgegevens bleek dat hij nog een veroordeling van 226 euro open had staan. Aangezien de man dat bedrag niet kon betalen zal hem voor de duur van 10 dagen (vervangende hechtenis) onderdak worden verschaft.