Gemeente Hilversum

Markt staat al op nieuwe plek

De markt op het Langgewenst is vorige week verplaatst in de richting van de Groest. Omdat de herinrichting van het marktterrein de afgelopen maanden voorspoedig is verlopen, kon de markt eerder dan verwacht de nieuwe plek innemen. Op woensdag 4 december vindt de officiële opening plaats. Voor de marktmeesters en de kooplieden komt deze meevaller in de planning goed uit. Nu hebben zij alle gelegenheid om de nieuwe opstelling van de marktkramen uit te proberen. De komende weken zullen de belangrijkste schoonheidsfoutjes nog worden weggewerkt.

Dichter bij
Op iedere woensdag en zaterdag is de markt voortaan te vinden op het nieuwe terrein aan het Langgewenst, dichter bij de winkels in het centrum en beter bereikbaar vanaf de Groest. Op woensdag staat de markt ook op het eerste gedeelte van de Groest. Het marktbestuur start binnenkort een grote promotiecampagne om de consument te informeren over de nieuwe situatie.

Informatie
De woensdagmarkt van 25 december wordt verplaatst naar 24 december. De markt van 1 januari verschuift naar 31 december. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie, tel. 035-6292152.

Datum bericht: 20 november 2002