Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 4-12-2002 Persberichten district Eemland zuid, 09.15 uur

Broekendief aangehouden

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag werd een man aangehouden nadat hij een broek had gestolen. Omstreeks 13.30 uur verliet een 48-jarige vrouw uit Amersfoort een winkel aan het Sint Jorisplein. De vrouw liep langs een detectiepoortje en deze ging af. De vrouw werd tegengehouden en onderzoek wees uit dat ze met een niet betaalde broek en trui de winkel wilde verlaten. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

Man krijgt klappen

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag kreeg een man klappen van een nog onbekende man. Omstreeks 14.15 uur liep een 47-jarige man uit Amersfoort over de Kattenbroekerweg. Op een gegeven moment liep een nog onbekende man naar de Amersfoorter toe en vroeg om geld. De 47-jarige man vertelde dat hij geen geld had en hij werd vervolgens meerdere keren geslagen en de zakken van de man werden vervolgens onderzocht. Kort hierop verdween de man weer. Door de klappen liep de man onder andere een wond aan zijn wenkbrauw op.

Controle

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag werd van 14.00 tot 16.00 uur controles gehouden rondom Westsingel. In totaal werden 6 bekeuringen uitgeschreven voor het rijden zonder helm en rijden zonder helm.