Provincie Overijssel

Minister Van der Hoeven brengt werkbezoek aan Overijssel

De minister voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, mevrouw M. van der Hoeven, brengt op woensdag 4 december aanstaande een bezoek aan de provincie Overijssel. Centrale thema van het bezoek is de positie en de ontwikkeling van het middelbaar en universitaire onderwijs in de provincie.

Commissaris van de Koningin, mr. G.J. Jansen, ontvangt de minister om 10.00 uur in het provinciehuis, Luttenbergstraat 2. Samen met gedeputeerde H. Nap, portefeuillehouder voor onder andere onderwijs, vindt er een gesprek plaats over de situatie binnen het VMBO en de Universiteit Twente en de provinciale rol in regionale samenwerking tussen scholen en bedrijfsleven.

Aansluitend brengt minister Van der Hoeven, in gezelschap van gedeputeerde Nap, een bezoek aan drie Overijsselse scholen. De P.C.B.S. De Wijngaard in Zwartsluis wordt als eerste om 11.30 uur bezocht, waarna om 13.30 uur een locatie van het Vechtdal College in Dedemsvaart wordt aangedaan. Het werkbezoek wordt afgesloten in CSG Het Noordik te Almelo, waar het gezelschap om 15.30 uur arriveert.

Bron: Petra Timmer


© 02-12-2002 Provincie Overijssel