Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T
(herziene versie)
Met dit persbericht willen wij graag Netbutler.nl bij u introduceren. Netbutler.nl is een fonkelnieuwe website die zich richt op de leuke dingen die Internet te bieden heeft.

Opmerkelijke websites

Dagelijks worden er vele nieuwe websites op het internet geplaatst. De redactie van Netbutler.nl bekijkt veel van deze sites en publiceert dagelijks haar keuze van de dag. Bezoekers van netbutler.nl kunnen dus wekelijks 7 nieuwe websites bewonderen en een review lezen. Alleen websites die qua informatievoorziening of functionaliteit meer dan de moeite waard zijn, worden door de redactie geselecteerd. Zo wordt het 'kaf van het koren' gescheiden en kunnen de bezoekers van Netbutler heel gericht genieten van het beste aanbod dat Internet te bieden heeft. De database wordt dagelijks bijgevuld en een groot aantal sites hebben reeds een 'bekroning' ontvangen.

Opmerkelijke software en boekenaanbod

Naast websites richt de redactie zich ook op nieuwe software, die dagelijks op de markt wordt gebracht. Uit het grote aanbod selecteert de redactie iedere dag een programma dat meer dan de moeite waard is. De software wordt beschreven en beoordeeld. Daarnaast wordt aangegeven waar men de software kan binnenhalen en wat de kosten zijn. Ook selecteert Netbutler wekelijks een aantal boeken die meer dan de moeite waard zijn. Ook hier geldt dat het grote aanbod boekliefhebbers vaak veel tijd moet besteden aan het doornemen van de literatuur. De redactie van Netbutler neemt dat werk uit handen en benoemt wekelijks enkele boeken die aanspreken .

Fraaie Netbutler nieuwsbrief

Bezoekers van de website kunnen lid worden van de fraaie Netbutler nieuwsbrief. Deze gratis service presenteert de bezoeker iedere week een korte selectie van beste sites, boeken en software . De nieuwsbrief is meer dan de moeite waard en zal naar verwachting veel bezoekers zeer aanspreken.

Toekomst

Netbutler zal de komende maanden worden uitgebreid met verschillende nuttige mogelijkheden. Zo zal er een uitgebreid linkaanbod met duidelijke omschrijvingen worden gepresenteerd en zal de redactie waarschijnlijk vanaf begin volgend jaar wekelijks overgaan tot het uitreiken van een 'digitale' award. Deze award wordt verstrekt aan bedrijven of instellingen die in de ogen van de redactie van Netbutler een functionele en effectieve website hebben ontwikkeld. Bedrijven of instellingen kunnen zich hier op de site van Netbutler.nl voor aanmelden. Door middel van persberichten zal Netbutler deze 'bekroonde' sites onder de aandacht brengen.

Onafhankelijk

Netbutler is een volledig onafhankelijke service. Hierdoor kan zij volledig objectief oordelen en beschrijven.

V E R K O R T E V E R S I E P E R S B E R I C H T

Sinds 2 december is Netbutler.nl online. Een fonkelnieuwe website die zich richt op de leuke dingen die Internet te bieden heeft. De redactie van Netbutler.nl selecteert dagelijks websites die zij de moeite waard vindt. De website wordt bekeken, beoordeeld en beschreven. Daarnaast kunnen bezoekers iedere dag profiteren van een softwaretip. Uit het overgrote aanbod selecteert de redactie dagelijks een softwareprogramma. Ook dit programma wordt bekeken en beschreven.

Alle sites en tips worden overzichtelijk op de site gepresenteerd en in een archief bewaard. Een slimme zoekfunctie zorgt ervoor dat de informatie altijd terug te vinden is, als de bezoeker netbutler.nl een tijdje niet heeft bezocht. Ook kunnen bezoekers profiteren van de gratis nieuwsbrief, waarin wekelijks alle nieuwtjes en tips duidelijk op een rij worden gezet.

Reactie via: redactie@netbutler.nl

Opmerking:

De redactie stelt u graag in het bezit van een logo of ander grafisch materiaal dat u nodig heeft. Uiteraard kunt u het logo van de site 'afhalen', maar een versie zonder achtergrond is uiteraard beschikbaar. Ook is het mogelijk om u een schermafdruk te leveren van de huidige site. U kunt zich hiervoor melden via het bovenstaande mailadres.