EVD

Voorlichtingsbijeenkomst Zakendoen in Ghana en Nigeria, 5 december 2002
---

In West-Afrika zijn Ghana en Nigeria de belangrijkste handelspartners van Nederland. In beide landen liggen voor verschillende sectoren kansen voor Nederlandse ondernemingen. Zakendoen in Nigeria en Ghana is ook een avontuur. Het is daarom zeer belangrijk dat u zich goed voorbereid voordat u een van deze markten betreedt.
De EVD organiseert op 5 december de voorlichtingsbijeenkomst Zakendoen in Ghana en Nigeria, waar u zich kunt laten informeren door deskundige sprekers, waaronder de handelsmedewerkers van de Nederlandse diplomatieke vertegenwoordigingen ter plekke.

Graag nodigen wij u uit om aan deze bijeenkomst deel te nemen. U kunt zich direct online aanmelden. Indien u zich aanmeldt voor 4 december 2002, kunnen wij vermelding op de deelnemerslijst garanderen. Ghana en Nigeria
In Ghana zijn onder andere de agro-industrie, milieu, transport en infrastructuur en ICT kansrijk. Voor Nigeria liggen mogelijkheden op het gebied van energie, landbouw en telecommunicatie. Verder is privatisering het sleutelwoord in beide landen. In Ghana geldt dit in het bijzonder voor de infrastructuur. In Nigeria heeft de vervanging van de telecommunicatiestructuur prioriteit, met steun van de multilaterale en Nigeriaanse fondsen. Nederlandse producenten van transportmiddelen, farmaceutische producten, machines, voedselproducten en kunstmest kunnen in beide landen een markt vinden.

Locatie en kosten
De bijeenkomst wordt gehouden bij de Kamer van Koophandel Utrecht, Kroonstraat 50 te Utrecht. Deelname aan de bijeenkomst kost 75,- euro per persoon. Na de voorlichtingsbijeenkomst wordt u een factuur toegezonden.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
* Anita Jainandan
Tel: (070) 778 84 14
E-mail janainandan@evd.nl

Wilt u meer informatie over Ghana en Nigeria dan kunt u contact opnemen met onze regio-informatiemanager voor Ghana en Nigeria:
* Gerard van der Hoek
Tel: (070) 778 86 35
E-mail: ghana@info.evd.nl

Ghana Nigeria