DE BOER INVESTMENT B.V
http://www.deboer.com

De Boer Groep benoemt beoogd opvolger van Klaas de Boer:

Diederik van den Biggelaar (47) wordt de
nieuwe directievoorzitter van de De Boer Groep

Alkmaar, 5 december 2002 - Diederik van den Biggelaar wordt de nieuwe directievoorzitter van de De Boer Groep te Alkmaar. Van den Biggelaar treedt per 1 januari 2003 in dienst van De Boer als lid van het directieteam. Na een inwerk- en kennismakingsperiode zal hij per 31 maart 2003 de functie van directievoorzitter overnemen. Na de overdracht zal Klaas de Boer bij de onderneming betrokken blijven als lid van de Raad van Commissarissen.

De Boer geeft met deze stap aan dat het bedrijf klaar is voor een nieuwe fase waarbij de leiding in handen komt van een buitenstaander. Ik heb het volste vertrouwen in de capaciteiten van Van den Biggelaar om deze internationale onderneming te gaan leiden en verder uit te bouwen, aldus Klaas de Boer.

Diederik van den Biggelaar studeerde Economie in Amsterdam. Hij werkte tot voor kort bij de Samas-Groep (kantoorinrichting) als directeur Benelux. Daarvoor werkte hij bij Heineken, waar zijn laatste functie Directeur Export Europa en Japan was. Van den Biggelaar woont met zijn gezin in Haarlem.


- einde bericht -