MERREM MATERIALS B.V.

Wijziging organisatie Merrem

ZALTBOMMEL, 5 december 2002- Vanaf heden gaan Merrem ODS Kunststoffen, Merrem ODS Elektrotechniek en de verkoopgroep HiTech Materials van Merrem André de la Porte door het leven onder de nieuwe naam: Merrem Materials, gevestigd te Zaltbommel. De wijzigingen hebben geen gevolgen voor de medewerkers.

Er is gekozen voor deze naam, omdat die de paraplufunctie het beste dekt. Voortaan kunnen klanten van de drie bovengenoemde specialismen bij één en hetzelfde bedrijf terecht voor zowel hoogwaardige metaallegeringen, industriële kunststoffen als elektrotechnische isolatiematerialen. Producten en diensten waarin Merrem een jarenlange traditie heeft.

Merrem André de la Porte en Merrem ODS zijn werkmaatschappijen van het cluster Geveke Technical Components. Zij houden zich bezig met marketing en distributie van technische componenten en materialen in met name de Benelux. Deze naamsverandering en het bij elkaar voegen van de productgroepen staan los van de recente ontwikkelingen rond het beursfonds Geveke.

Reden voor het invoeren van de nieuwe naam, is duidelijkheid te scheppen naar buiten toe. De naam Merrem Materials legt de nadruk op de industriële materialen, die Merrem distribueert. Voor klanten en leveranciers van de drie verkoopgroepen blijven de vertrouwde contactpersonen bereikbaar op hetzelfde adres en telefoonnummer. De samenvoeging van deze drie verkoopgroepen is een logische stap, waarbij de klant als uitgangspunt is genomen.

Pieter Witlox, Managing Director: 'Met deze naamsverandering richten wij ons op de toekomst en laten we de ingewikkelde overnames, naamsveranderingen en samensmeltingen uit het verleden voor wat ze zijn. Het is voor onze klant het belangrijkst te weten dat Merrem kwaliteit in dienstverlening blijft leveren op het gebied van kunststoffen, elektrotechniek en hoogwaardige metaallegeringen. Wij blijven gewoon dezelfde als voorheen, we verbinden slechts deze overkoepelende naam aan de drie verkoopgroepen om duidelijkheid te scheppen. We zijn nog steeds dezelfde Merrem, alleen nu met méér Materials.'


----
Einde persbericht