Ingezonden persbericht

Terugtreding Chris B. van der Zwan als directeur Wijsmuller

De aandeelhouders en directie van Wijsmuller Groep Holding B.V. hebben kennis genomen van het besluit van Chris B. van der Zwan om met ingang van 31 december a.s. zijn dagelijkse werkzaamheden voor onze onderneming te beëindigen.

De beëindiging en overdracht van zijn werkzaamheden zal in het gebruikelijke goede overleg plaatsvinden en markeert de afsluiting van een verbondenheid tussen Chris B. van der Zwan en Wijsmuller die ruim 42 jaar geleden is begonnen. In deze lange periode heeft Chris van der Zwan op uitstekende en volstrekt eigen wijze vele taken binnen Wijsmuller vervuld, sinds 1998 als lid van de directie van Wijsmuller Groep Holding B.V. Met name zijn activiteiten op het gebied van bergingen en zeesleepvaart zijn van grote waarde geweest voor zowel de onderneming als voor deze industrieën.

Het verheugt ons dat Chris B. van der Zwan ook na de beëindiging van zijn dagelijkse werkzaamheden voor Wijsmuller bereid blijft om, indien daarom gevraagd, zijn grote kennis en ervaring op deze en andere gebieden aan de onderneming beschikbaar te stellen.

Medio januari 2003 zal tijdens een receptie uitgebreid afscheid genomen worden van Chris B. van der Zwan.