Gemeente Den Helder

03-12-2002
TEXELSTROOMLAAN EN OMGEVING IN BEWEGING
De bewoners van de Texelstroomlaan en omgeving krijgen volop de gelegenheid mee te denken over hun wijk: wat vinden ze positief en wat negatief? Voelen ze zich veilig in hun wijk en hebben ze suggesties voor verbetering van de buurt?
Dergelijke vragen krijgen ze voorgelegd middels een foldertje dat zij een dezer dagen op hun deurmat zullen aantreffen. Ze kunnen de antwoorden op hun vragen terugsturen naar de gemeente, maar ook op woensdag 11 november inleveren bij een kraam op de markt aan de Marsdiepstraat. Het projectteam Nieuw Den Helder-Centrum* is daar die dag aanwezig om zoveel mogelijk te weten te komen over de vragen en wensen van de betreffende bewoners. Het is een van de manieren om samen met de bewoners na te denken over hoe de Texelstroomlaan en omgeving kan worden verbeterd. De gemeente werkt samen met diverse (bewoners)organisaties in de wijk aan een verbeterplan voor de buurt.


* Het projecteam bestaat uit vertegenwoordiers van de gemeente Den Helder, Woningstichting Den Helder, de stichting Welzijn en Maatschappelijk Dienstverlening, de stichting Wijkbelangen Streven naar beter Leven, de stichting Ongeruste Oude Koppen, de Bewonerscommissie Volkerakstraat, de Stichting Huurdersbelangen, Vitalis, de Allochtonenadviescommissie, stichting Karpatula, de Surinaamse werkgroep, de politie Noord-Holland-noord en het IMCO. « terug