Gemeente Son en Breugel


Met pasje toegang milieustraat
03-12-2002
U ontvangt binnenkort een milieupas voor de milieustraat. Vanaf 1 januari a.s. heeft u deze pas nodig als u afval wilt storten bij de milieustraat in onze gemeente.

De gemeente voert deze pas in omdat uit onderzoek blijkt, dat circa 25% van de bezoekers niet uit onze gemeente afkomstig is. Door de invoering van het pasjessysteem wordt een zuivere kostentoedeling bereikt.

Het pasje heeft het formaat van een bankpasje en er staat een streepjescode op. Deze streepjescode bevat uw adresgegevens. Net zoals de groene afvalcontainer en de milieubox hoort het pasje bij uw huis. De milieupas moet daarom ook op het huisadres blijven als u gaat verhuizen.
De milieupas is alleen bedoeld voor het krijgen van toegang tot de milieustraat. Bij de poort moet u gewoon het voor de verschillende afvalsoorten vastgestelde tarief betalen. Deze tarieven zullen overigens het komende jaar niet worden verhoogd.

Hebt u nog vragen over de milieupas dan kunt u terecht bij het milieu-informatiecentrum via het gratis telefoonnummer 0800 023 03 36.