Unit 4 NV

Unit 4 Agresso breidt security-activiteiten uit in Ierland en het Verenigd Koninkrijk door uitbreiding belang in Priority Data Group.

Sliedrecht, 05 december 2002

Unit 4 Agresso NV, software ontwikkelaar en leverancier van secure e-Business-oplossingen, converteert haar lening aan Priority Data Group (PD) in een 100% belang. Priority Data Group is een vooraanstaand security-bedrijf dat actief is in Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Met een team van 20 professionals en kantoren in Dublin en Londen, is Priority Data Ierland's belangrijkste specialist op het gebied van security software.

In 2002 heeft Priority Data Group een omzet gerealiseerd van ca. 8,0 miljoen euro en heeft het een positief resultaat behaald. De resultaten worden vanaf december 2002 meegeconsolideerd en zullen naar verwachting in 2003 een positieve bijdrage leveren aan de winst per aandeel. De aankoop zal gefinancierd worden door conversie van de bestaande converteerbare lening. Met deze aankoop breidt Unit 4 Agresso haar geografische aanwezigheid uit en verkrijgt het een betere toegang tot de groeimarkt van security-oplossingen in Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Met gespecialiseerde activiteiten in 5 Europese landen vestigt Unit 4 Agresso zich steeds meer als vooraanstaand pan-Europese speler op de markt voor security-oplossingen.

Als value added-distributeur voorziet Priority Data haar klanten van complete securityoplossingen, inclusief software, training, technische ondersteuning en consultancy. Deze security-oplossingen en diensten worden aangeboden via diverse distributiekanalen waaronder andere distributeurs, wederverkopers, VAR's en system integrators.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Unit 4 Agresso N.V.
Chris Ouwinga CEO of Edwin van Leeuwen CFO
Tel.: +31 (0)184 444444
Fax: +31 (0)184 444463
E-mail: Edwin.van.Leeuwen@Unit 4Agresso.com

Unit 4 Agresso is een internationale ontwikkelaar en distributeur van secure e-business solutions. Unit 4 Agresso NV, met hoofdkantoor in Nederland is genoteerd aan de Nederlandse aandelenbeurs. De organisatie biedt haar diensten aan via werkmaatschappijen en distributeurs in Nederland, Noorwegen, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Duitsland, Italië, Spanje, België, IJsland, Canada en de Verenigde Staten.