Ingezonden persbericht


GRATIS BIOSCOOPKAARTJES 'DIE ANOTHER DAY' BIJ AANSCHAF PLANTRONICS HEADSET

Hoofddorp (Nederland), 4 december 2002 Consumenten krijgen nu de kans om als een van de eerste Nederlanders de nieuwe James Bond film `Die Another Day' te bekijken op kosten van Plantronics. Iedereen die nu een M1000 Bluetooth-headset van Plantronics aanschaft, ontvangt twee bioscoopkaartjes voor de nieuwste James Bond film.

Plantronics, wereldleider in communicatieheadsets, heeft haar gehele productlijn op het gebied van mobiele headsets aangeboden aan de MGM-studio voor de opnames van 'Die Another Day', inclusief de M1000 Bluetooth-headset, die al meerdere prijzen heeft gewonnen. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan, heeft Plantronics deze actie opgezet. De nieuwe James Bond film gaat in Nederland op 9 januari 2003 in première. In de film maken sterren als Pierce Brosnan, Halle Berry, John Cleese, en Judi Dench hun opwachting.

Over de M1000
De Plantronics M1000 is een handige, draadloze headset waarbij de gebruiker de handen vrijhoudt. Met de headset kan een mobiel telefoongesprek gevoerd worden, zonder dat de telefoon tegen het oor gehouden hoeft te worden. Hang de headset simpelweg over het oor, en zolang de gebruiker zich binnen een straal van tien meter van zijn mobiele telefoon bevindt, kan er lustig op los gebeld worden. Een gesprek kan worden aangenomen door een druk op de knop van de headset.

Prijs en beschikbaarheid
De M1000 is aansluitbaar op de meeste Bluetooth-telefoons. De verkoopprijs van de Plantronics M1000 Bluetooth-headset is ¤ 140,00 (inclusief BTW). De headset is onder andere verkrijgbaar bij Office Center, Correct, T for Telecom, KPN primafoonwinkels en de betere telecomvakzaken.

Plantronics
Plantronics levert wereldwijd headsets aan telefoonmaatschappijen en zakelijke afnemers. Plantronics, Inc. is opgericht in 1961 en heeft haar hoofdkantoor in Santa Cruz, V.S. De onderneming is beursgenoteerd (NYSE:PLT) en heeft vestigingen in 19 landen. Er werken in totaal 2200 mensen. Plantronics producten worden verkocht en onderhouden door een wereldomspannend netwerk van erkende Plantronics marketingpartners. Plantronics headsets worden veelvuldig gebruikt bij belangwekkende gebeurtenissen. Zo kwamen Neil Armstrongs befaamde woorden ´One small step for man...´ in 1969 naar de aarde via een Plantronics headset.

Plantronics is in Nederland bereikbaar op (0800) 752 68 76. In België en Luxemburg op (00800) 75 26 87 66. Meer informatie over de onderneming en haar producten biedt www.plantronics.com.

Meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong B.V.
Yvon Reitsma
t: 00 31 (20) 421 05 65
e: yvon@l-dj.nl

Plantronics B.V.
Fred Berghauser Pont
t: 00 31 (23) 564 80 25
e: fred.berghauser.pont@plantronics.com

Op www.plantro.net vindt u overige persinformatie over de producten van Plantronics, waaronder illustraties.