SKYRADIO

Sky Radio nummer 1 bij VVD en Groen Links kiezers

Sky Radio bereikt per week de meeste VVD en Groen Links kiezers. Dit blijkt uit een analyse van de gemiddelde luistercijfers door onderzoeksbureau Intomart in de periode mei t/m oktober 2002.

Ruim een derde van alle Nederlanders die op de VVD en Groen Links stemmen, luistert elke week naar de populaire non-stop muziekzender. Onder CDA en PVDA stemmers staat
Sky Radio op een tweede plaats. Respectievelijk 27,8% en 32,7% van de kiezers op CDA en PVDA luistert iedere week naar Sky Radio. De regionale publieke omroepen behalen hier de eerste plaats met respectievelijk 38,1% en 32,9%.

Van alle Nederlanders die sterk geïnteresseerd zijn in de politiek wordt Radio 1 het best beluisterd. Ruim 50 procent van alle sterk in
politiek geïnteresseerde Nederlanders stemt af op deze publieke nieuws en actualiteitenzender. Sky Radio is in deze groep de best beluisterde commerciële radiozender, 25% van alle sterk in politiek geïnteresseerde luisteraars stemt wekelijks af op Sky Radio 100.7 FM.

Sky Radio 100.7 FM
Sky Radio is met bijna 5 miljoen verschillende luisteraars per week al jaren het best beluisterde radiostation in Nederland. Slechts onderbroken door nieuws, weer en verkeersinformatie wordt 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.