Gemeente Brielle


Inscchrijven voor Allerhande

07-10-2002

Van 6 december 2002 tot 8 januari 2003 organiseert de gemeente Brielle de expositie Allerhande in de Stadsgalerie Brielle aan de Markt 1.

Zoals gebruikelijk staat deze expositie open voor iedereen die wil exposeren.
Ruimtelijk- of vlak werk, gedichten of foto's, in principe is alles mogelijk.
Voor Allerhande 2002 is er een thema vastgesteld. Alleen werk dat past binnen dit thema wordt geëxposeerd. Het thema voor 2002 is "DE AARDAPPEL" en sluit aan bij het "Actieprogramma cultuurbereik Hellevoetsluis-Brielle". Dit actieprogramma, dat is gepresenteerd onder de naam VET (Voorne's-Eigen-Tijd), brengt in drie projectjaren de culturen en subculturen op Voorne uit de laatste helft van de vorige eeuw op vele manieren in beeld. VET hanteert de aardappel als logisch logo voor Voorne.
Afhankelijk van het aantal deelnemers en de beschikbare ruimte kan elke deelnemer een of meerdere werken exposeren. De inschrijvingsbijdrage bedraagt 5,-- per exposant, te betalen bij inlevering van het werk. Als u wilt deelnemen aan de expositie Allerhande 2002 dan moet u
voor 2 november een inschrijfformulier invullen en inleveren. Dit formulier is verkijgbaar bij J. Wessels, coördinator Stadsgalerie, doorkiesnummer 471129.