AMERICAN BOOK CENTER

Kunst voor het winkelend publiek

Meer dan 100 kunstenaars van over de hele wereld exposeren samen in de ABC Treehouse galerie met het thema

Life is Short Art is Forever
'Give Something That Means Something'

Elk van de uitgekozen kunstenaars hangt twee kleine werken in de ABC Treehouse. Om het geven van kunst als cadeau aan te moedingen zijn de prijzen laag, beginnend bij 150 euro, en de werken divers. Kunstcadeaus blijven generaties lang waardevol, bovendien voorzien zij in het onderhoud van een levende kunstenaar.

De ABC Treehouse galerie ligt in de Voetboogstraat in Amsterdam, parallel aan de drukste winkelstraat in de stad; de Kalverstraat. In deze tijd van het jaar besteden velen meer tijd aan. Een uitgelezen kans om 'artshopping' te stimuleren bij het publiek van de Kalverstraat.

De galerie in de ABC Treehouse draait op vrijwillige basis en wordt geleid door beherend directrice Molly Ackerman uit New York en Leiden. De galerie stelt ruimte beschikbaar aan zowel gerenommeerde kunstenaars als aan onbekende. Voor deze gelegenheid zijn de openingstijden van de expositie uitgebreid van donderdag tot zondag van 6 december tot 26 januari. Iedere dag zal een van de kunstenaars aanwezig zijn om bezoekers wegwijs te maken op deze (koop)expositie.

Speciaal hiervoor bestemde dadobonnen à 50 euro zijn te koop bij The American Book Center in de Kalverstraat. Dit biedt de mogelijkheid aan meerdere mensen om een bijdrage te leveren aan een uniek en bijzonder cadeau dat door de persoon zelf kan worden uitgekozen.

Deze en alle andere activiteiten in de ABC Treehouse worden mogelijk gemaakt door de steun van The American Book Center met als doel de creatieve expressie van mensen uit alle culturen aan te moedigen.

Een overzicht van alle 100 deelnemende kunstenaars vindt u op www.treehouse.abc.nl
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Molly Ackerman 071 5144973 (na 13:00 uur) of in de ABC Treehouse 020 4230967.

ABC Treehouse, Voetboogstraat 11, Amsterdam


04 dec 02 16:09