Ingezonden persbericht

Persbericht

Amsterdam, 6 december 2002

Cisco systems helpt kabelexploitanten bij verhogen van inkomsten

Exploitanten vangen groei abonnees op met schaalbare oplossing

Cisco Systems introduceert deze week innovaties specifiek gericht op kabelexploitanten. Cisco speelt daarmee in op de behoefte van deze service providers om een schaalbare netwerkoplossing te bieden, die ook voorziet in de gewenste graad van service en betrouwbaarheid voor hun abonnees.

De innovaties omvatten:

* Een upgrade van de Cisco uBR10012 cable modem termination system (CMTS) router; de MC5X20S Breedband Processing Engine. Deze upgrade omvat een performance toename voor Docsis over Cable Service Interface Specification (DOCSIS*) processing, hoge poort densiteit en geavanceerde RF spectrum capaciteiten.

* OC-48 WAN interface voor een CMTS router.

* De Cisco uBR7200-NPE-G1 processor. Deze verdubbelt de prestaties van de uBR7246VXR CMTS router.

* Met gebruik van de 5X20 BPE, de DOCSIS en de EuroDOCSIS 1.1 gekwalificeerde Cisco uBR10012 CMTS router kunnen kabelexploitanten tot 80.000 modems aansluiten op één carrier klasse CMTS chassis.

Zie voor het volledige Engelstalige bericht:
http://newsroom.cisco.com/dlls/prod_120302c.html

Over Cisco Systems
Cisco Systems Inc. (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen voor Internet. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Jose, Californië. In Nederland is Cisco gevestigd in Amsterdam. Cisco heeft ruim 35.500 werknemers en realiseerde in boekjaar 2002 een totale omzet van 18,9 miljard dollar. Cisco Systems International BV, eigendom van Cisco Systems Inc., is de leverancier voor Cisco apparatuur in Europa. Nieuws en informatie is beschikbaar via http://www.cisco.nl.

Cisco, Cisco IOS, Cisco Systems en het Cisco Systems logo zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems inc. en/of haar werkmaatschappijen in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken bedoelt in dit document zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

###



Ingezonden persbericht