Ingezonden persbericht

Persbericht

Houten, 6 december 2002

Econocom neemt IT onderhoudsactiviteiten TASQ over

Econocom Group, één van de grootste, onafhankelijke aanbieders van diensten op het gebied van IT infrastructure management in Europa, neemt de IT onderhoudsactiviteiten van het Franse bedrijf TASQ over.

Door de overname wordt Econocom in Frankrijk marktleider op het gebied van IT onderhoudsdiensten, met 680 mensen die samen een omzet van 50 miljoen Euro realiseren.

De overname van TASQ is de tweede overname van Econocom Group in korte tijd. In september werd Comdisco Frankrijk, aanbieder van Financial Services (ICT Lease), overgenomen. Econocom Group, die zijn operaties vooral in West Europa en de VS heeft, zal in 2002 meer dan een miljard Euro omzet realiseren in haar kernactiviteit: het operationele, administratieve en financiële beheer van IT infrastructuren.

Noot voor de pers: Econocom Group is genoteerd aan de Euronext Next Economy Index in Brussel. Meer informatie over Econocom Group is beschikbaar op de website: www.econocom.com. Voor meer informatie over Econocom Nederland kan men contact opnemen met Michiel Struijk, telefoon: 030-6358333 of michiel.struijk@econocom.nl

Econocom Nederland BV
Kokermolen 11
3994 DG Houten
Telefoon: 030-6358333
Fax: 030-6358300
E-mail info.nl@econocom.nl
www.econocom.nl

Nederlands perscontact
Wisse Kommunikatie
Theo Snijders, 026-4431523

Over Econocom Group
Econocom Group is één van de grootste, onafhankelijke leveranciers van diensten op het gebied van IT infrastructure management in Europa. Econocom werd in 1974 in Frankrijk opgericht en is uitgegroeid tot een onderneming met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Spanje, Zwitserland, Engeland en de Verenigde Staten. Econocom is genoteerd aan de beurs van Brussel en sinds 2000 ook genoteerd aan de Parijse beurs. Met meer dan 2000 medewerkers biedt Econocom diensten op het gebied van ICT-infrastructuur: Financial Services (ICT Lease), Products & Solutions en Network Services. Econocom Nederland in Houten, dat werk biedt aan 150 mensen, is actief op het gebied van Financial Services en Network Services.