AutoRai

6-12-2002

MG ZR 105 Le Mans voor Freebees winnaar

Op woensdag 4 december jl. kreeg de heer Markoc uit Amsterdam uit handen van Marjolein Goos, Communicatie & PR Manager van MG Rover Nederland, een gratis MG ZR 105 Le Mans overhandigd.

Deze auto vormde in de maand oktober de hoofdprijs in een joint promotion actie van MG Rover Nederland en BP.

Tijdens de actieperiode van de 'FreeBee mee met BP' actie, van 8 t/m 28 oktober, maakten automobilisten die bij BP-stations tankten en tegelijkertijd FreeBees op hun spaarpas lieten bijschrijven, automatisch kans op een MG ZR 105 Le Mans. Deze 'special edition' op basis van de sportieve MG ZR werd recent door MG Rover geïntroduceerd en heeft als extra's onder andere Le Mans Green of XPower Grey pearlescent lak, 17" lichtmetalen 'Straights' velgen, side skirts in carrosseriekleur, mistlampen vóór en een lederen MG stuurwiel en pookknop.

Toen de heer Markoc zijn spaarpas bij het BP tankstation Buitenveldert West in Amsterdam gereed hield om de FreeBees te laten bijschrijven, bleek het raak te zijn. "In eerste instantie geloofde ik het uiteraard niet," verklaart een dolgelukkige mijnheer Markoc, "maar de medewerker van het tankstation verzekerde me dat het geen grap was. En hier sta ik nu, met de sleutel van een splinternieuwe MG in mijn hand."

Marjolein Goos, Communicatie & PR Manager bij MG Rover Nederland, is enthousiast over het succes dat de joint promotion heeft opgeleverd: "Hoewel de actie maar een maand heeft geduurd, hebben wij door onze communicatie-uitingen bij alle BP pompstations het merk MG duidelijk onder de aandacht van een grote groep automobilisten in Nederland kunnen brengen. Bovendien vertegenwoordigde de MG ZR 105 Le Mans de hoogste waarde die BP als prijs ooit tijdens een FreeBees joint promotion beschikbaar heeft gesteld, en dat is uniek!"

BP kijkt eveneens tevreden terug op een succesvolle actiemaand. "In september zijn wij gestart met de 'FreeBee mee met BP' actie; een reeks van joint promotions, met onder andere De Jong Intra en Hewlett Packard," aldus Robert Paul Schwippert, Marketing Manager bij BP. "Daarbij lopen de prijzen die BP weggeeft uiteen van digitale camera's tot aan geheel verzorgde reizen naar Maleisië. Echter, de MG ZR 105 Le Mans vertegenwoordigt een waarde van bijna 18.000 euro en zo'n grote prijs hebben wij nog niet eerder aan onze klanten beschikbaar kunnen stellen."