Casema

Den Haag, 5 december 2002

Nieuw breedband netwerk voor internet in Bavel, Ulvenhout en Galder

Casema introduceert twee nieuwe internetproducten: Broadband Basic en Broadband Premium

Vanaf 1 december hebben ook Bavel, Ulvenhout en Galder de beschikking over een modern breedband netwerk voor internet via de kabel. Casema heeft onlangs de nodige werkzaamheden afgerond en levert nu via dit netwerk twee nieuwe internetproducten. Inwoners van Bavel, Ulvenhout en Galder kunnen kiezen uit Broadband Basic en Broadband Premium.

De afgelopen jaren heeft Casema honderden miljoenen euros geïnvesteerd in de modernisering van haar netwerk en de laatste maanden heeft het bedrijf hard gewerkt aan de realisatie van een modern breedband netwerk voor internet via de kabel. Op dit moment zijn in Bavel, Ulvenhout en Galder ruim 2500 woningen geschikt gemaakt voor dit nieuwe breedband netwerk. Het internetsignaal wordt nu met een snelle glasvezel verbinding tot in de wijk gebracht. Vanuit het wijkcentrum gaat het signaal via de bestaande breedband coax-verbinding naar de mensen thuis.

De nieuwe internetproducten
Broadband Basic onderscheidt zich van andere internet abonnementsvormen door een voordelig vast tarief van 29,95 per maand en een hogere snelheid dan internet via een telefoonlijn. Bovendien blijft de telefoonlijn vrij om te bellen en gebeld te worden.

Broadband Premium is met een snelheid van 512kbit/s downstream de ideale breedband internet abonnementsvorm voor de intensieve gebruiker. Het tarief bedraagt 45,00 per maand.

Volledige Installatie
Casema verzorgt indien gewenst een volledige installatie. Hierbij zorgt de monteur voor een ethernetkaart, sluit het modem aan, legt de bekabeling en levert een werkende internetaansluiting op zodat de klant direct online is.

Broadband Basic en Broadband Premium zijn nu beschikbaar voor vrijwel alle inwoners van Bavel, Ulvenhout en Galder. Klanten kunnen door het invoeren van hun postcode de beschikbaarheid van Broadband Basic en Broadband Premium in hun wijk controleren op www.casema.nl.

Voor informatie of een abonnement:
Bel Casema: 0800-1884

Internetdealers:

Dealer Adres Plaats Telefoon
CD-Rom-Land Dijklaan 9 Breda 076-5310020
Excellent Electro Service Ceresstraat 30 Breda 076-5145826 Expert Actief Lange Brugstraat 4 Breda 076-5318555 KAI Computers Markendaalseweg 121 Breda 076-5226777 Shape Computers Poolseweg 117 Breda 076-5203031 Vobis Vlaszak 14 Breda 076-5214577

Casema
Het in Den Haag gevestigde Casema is met 1,35 miljoen huishoudens als klant, een toonaangeven-de Nederlandse kabelexploitant. In haar 30 jarig bestaan is Casema verantwoordelijk geweest voor onder andere de totstandkoming van standaardisatie binnen de Europese 'kabelmarkt' en een groot aantal technologische vernieuwingen op het gebied van kabeltelevisie. Casema is een 'full service provider' die via haar modern netwerk naast kabeltelevisie een scala aan andere elektronische diensten en producten levert, waaronder: internet, zakelijke telefonie, datacommunicatie, digitale televisie en alarmering. Casema is een dochter van France Telecom.