Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

6 december 2002

Team Altena
Rijden zonder rijbewijs
RIJSWIJK: Op donderdag 5 december omstreeks 16.30 uur werd Riiswijksesteeg een 40 jarige man uit Rijswijk aangehouden omdat hij zonder rijbewijs in personenauto reed. Bij controle bleek dat hij in het geheel geen rijbewijs had. De man is aangehouden en zijn auto werd in beslag genomen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Rijbewijs ingevorderd in verband met rijgedrag EETHEN: De politie heeft afgelopen donderdagnacht het rijbewijs van een 20 jarige man uit Eethen ingevorderd. Als bestuurder van een personenauto reed hij met een snelheid van 145 kilometer per uur over de Provinciale weg N267. Na een achtervolging vluchtte hij bij een familielid uit Veen de woning binnen. De man werd ter plaatse aangehouden.

Valpartij na uitdelen klap WERKENDAM: Op donderdagmiddag omstreeks 14.05 uur reden twee jongens over het fietspad van de Tol komende uit de richting van Sleeuwijk. Van de andere kant kwamen een man en een vrouw hen tegemoet gefietst. Toen de vier elkaar passeerden gaf de man één van de jongens een klap waardoor hij tegen de andere jongen reed en beiden ten val kwamen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Team Geertruidenberg - Drimmelen Snelheidscontroles
Vrijdag Snelheidscontrole gehouden in de gemeente Geertruidenberg en Drimmelen van 09.00 tot 15.00 uur Breetweerlaan Raamsdonksveer van 09.24 tot 10.54 uur (50km) Passanten : 391 Overtredingen : 29
Hoogste snelheid : 73 km Controle tijd : 1.5 uur Kerkdijk Helkant van 11.09 tot 12.39 uur (30km) Passanten : 288

Overtredingen : 54
Hoogste snelheid : 60 km Controletijd : 1.5 uur Crullaan Made van 12.52 tot 13.52 uur (50km) Passanten :604 Overtredingen : 9
Hoogste snelheid : 71 km Controle tijd : 1 uur

Inbraak in supermarkt
MADE: Afgelopen dag nacht omstreeks 02.47 uur trad het inbraakalarm van een supermarkt aan de Stationsstraat inwerking. Onbekenden hadden een toegangsdeur geforceerd. De dader(s) heeft digitale camera`s weggenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Team Oosterhout
Eenzijdig verkeersongeval Rijksweg A27 OOSTERHOUT: Vannacht omstreeks 03.10 uur vond op Rijksweg A27 onder Oosterhout een eenzijdig ongeval plaats. De betrokken bestuurder een 30 jarige man uit Utrecht verklaarde te zijn gesneden door een andere auto waardoor hij de macht over stuur verloor en in de sloot terecht kwam. Hij en zijn inzittende zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis in Oosterhout.

Winkeldief aangehouden
OOSTERHOUT: Gisteren omstreeks 11.30 uur bij een supermarkt aan de Patrijslaan een 36 jarige inwoonster uit Breda aangehouden ter zake winkeldiefstal. De vrouw had een aantal goederen niet afgerekend terwijl ze de kassa was gepasseerd. Zij werd hierop door winkelpersoneel aangehouden en overgedragen aan de politie. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.