Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 6-12-2002 Persbericht district Aa & Dommel

VERKRACHTING LIEMPDE BIJ OPSPORING VERZOCHT

Maandag 9 december zal in een van de uitzendingen van "Opsporing Verzocht" aandacht worden besteed aan het seksueel misbruik van een 14-jarig meisje uit Liempde. Op vrijdag 8 november tussen 15.00 en 16.00 uur werd het meisje op de Laarakkerweg (een parallelweg/fietspad langs de A2) in Liempde door een onbekende man aangesproken en gedwongen mee te lopen naar de bosrand langs de visvijver. Daar werd ze seksueel misbruikt.

Tijdens de uitzending, zal een compositietekening worden getoond en zal een signalement worden gegeven van de mogelijke dader. Verder wordt gevraagd of men die middag iemand in die omgeving op en neer heeft zien lopen en of men iemand heeft zien lopen over de Laarakkerweg in de richting van het viaduct over de Boxtelseweg in Liempde. Ook wordt de vraag gesteld of er iemand is die wellicht een lifter heeft opgepikt in de omgeving van de A2 of Boxtelseweg die aan het in de uitzending gegeven signalement voldoet.

Het onderzoeksteam is nog steeds druk bezig met het onderzoek. Met de hulp van het publiek hoopt het team dit ernstige misdrijf op te kunnen lossen.

DIEFSTAL UIT WONINGEN, Sint Oedenrode

In de nacht van woensdag op donderdag zijn in vijf woningen in Sint Oedenrode diefstallen gepleegd nadat men via flipperen of hengelen door de brievenbus de voordeur had geopend. De deuren zaten niet op slot, zodat men met een plastic pasje oid de schoot terug kon duwen en zo de deur openen (flipperen). Dit gebeurde in huizen aan de Slotakkerstraat, Streepenstraat en Hertog Hendrikstraat. Er verdween onder andere geld en gsm`s.

DIEFSTAL, Boxtel

In een schuur aan de Onrooi is donderdagavond een paardrijzadel en een viertal autovelgen met banden gestolen. Uit een winkel naast de schuur verdween een geldkistje en een aantal truien en andere kledingstukken.

INBRAAK SUPERMARKT, Schijndel

In een supermarkt aan de Hoofdstraat is donderdagavond ingebroken. Er was een schuifpui verbroken om binnen te komen. Er is onder andere een doos met plasma-beeldscherm gestolen, winkelwaarde 3799 euro.

INBRAAK, Vught