Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 6-12-2002 Persbericht district Den Bosch

VERDACHTE COCAINEDEALEN AANGEHOUDEN, Den Bosch

Vanochtend heeft de politie een 30-jarige man uit Den Haag op de Boschdijkstraat aangehouden omdat hij een grote hoeveelheid handelsvoorraad cocaïne in zijn auto had. Het gaat om ruim 150 bolletjes heroïne en ruim 100 bolletjes crack. Ook zijn een aantal messen die in de auto in beslag

genomen. De man is ingesloten.

GEPREPAREERDE TAS, Den Bosch

De politie heeft donderdagnamiddag twee mensen aangehouden nadat ze in een drogisterij voor meer dan 1000 euro aan make-up hadden gestolen. Het duo maakte gebruik van een geprepareerde tas. De twee verdachten, een 29-jarige man en een 22-jarige vrouw, werden ingesloten en inverzekering gesteld. Beiden zijn woonachtig in een AZC te Middelburg, cq. Assen.

INBRAAK, Den Bosch

In een rookwarenzaak in de Rompertpassage is vannacht ingebroken. Er werd veel schade aangericht. Men forceerde een achterdeur om binnen te komen. Er is geld, postzegels, krasloten en strippenkaarten weggenomen, alsmede geld uit de kassa. Men had het alarm in de winkel onklaar gemaakt.

MAN MET GESTOLEN STEPS, Den Bosch

Vanochtend heeft de politie een 36-jarige man uit Den Bosch op het Stationsplein aangehouden omdat hij in bezit was van drie vermoedelijk gestolen dozen steps. De man probeerde die op straat te kopen. De man is ingesloten.