Dolfinarium


Dolfinarium Harderwijk opent Winterwereld van de Zee Op zoek naar het Noorderlicht in het Dolfinarium

publikatiedatum: 6 december 2002 auteur: Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk, 6 december 2002 - Een toverachtige dolfijnenshow, indrukwekkende ijssculpturen en een echt Wenswoud, kortom het is weer tijd voor de Winterwereld van de Zee in Dolfinarium Harderwijk! Vanaf 16 december is het Dolfinarium geheel gehuld in winterse sferen met heerlijke lekkernijen. Vanaf 21 december gaan de gasten mee op reis naar het Noorderlicht in de speciale dolfijnenshow en worden er demonstraties gegeven in ijscarven.

Winterwereld van de Zee
Vanaf 21 december is de nieuwe dolfijnenshow te zien. De speciale lichteffecten, live muziek en uiteraard de dolfijnen zorgen ervoor dat de gasten het avontuur van 'Aurora' en 'De Wind' op een intense manier beleven. Gaan 'Aurora' en 'De Wind' elkaar weer vinden, zodat het Noorderlicht weer kan schijnen? Grote kerstbomen, sfeervolle verlichting en veel toepasselijk lekkers voor jong en oud zorgen deze winter voor een extra dimensie aan een bezoek aan de Wereld van de Zee.

Zelf ijssculpturen maken
Ook worden er in het Dolfinarium vanaf 21december de mooiste creaties gemaakt uit blokken ijs. De ijssculpturen zijn in een speciaal aangeklede ruimte te zien en gasten mogen eventueel zelf ook een poging wagen.

Openingstijden
Dolfinarium Harderwijk is geopend t/m 5 januari 2003 (m.u.v. eerste Kerstdag en oud- en nieuwjaarsdag), dagelijks van 10:00 uur tot 17:00 uur. De kassa's sluiten om 16:00 uur.

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met afdeling Marketing & Communicatie van Dolfinarium Harderwijk, via telefoonnummer 0341-467467.