Ingezonden persbericht



PERSBERICHT PERSBERICHT PERSBERICHT

MTC Motovatie presenteert haar 1e thema avond van het winterprogramma!

Vrijdagavond 6 december: het winterklaar maken van de motorfiets.

Onder het motto "wij houden geen winterslaap" organiseert MTC Motovatie uit Amstelveen gedurende de komende maanden een aantal boeiende en ook leerzame avonden. Het "winterprogramma voor iedereen" biedt presentaties vol informatie over veilig rijden en sturen, back to the sixties, en om te beginnen het winterklaar maken van de motorfiets.

Op vrijdagavond 6 december a.s presenteert Jan Freese, van Motor Service Amstelveen, de eerste avond. Jan zal veel vertellen over belangrijke zaken en onderdelen die wintergevoelig zijn. Denk aan olie en of roestwerende bescherming. Om dit te illustreren zal hij, waar hij kan, onderdelen meenemen. Tevens vertelt hij waar je in het voorjaar op moet letten, zodat je weer een onbezorgd motorseizoen tegemoet kunt zien. Kortom, een voor iedereen begrijpelijke info-avond.

U bent van harte welkom in het gezellige clubgebouw van MTC Motovatie, gelegen op Sportpark NFC aan de Sportlaan-West in Amstelveen. De aanvangstijd is 20:00 uur en de entree is gratis. Telefoonnummer clubgebouw: 06-10370900.

MTC Motovatie is een motor toerclub welke in 1992 in Amstelveen is opgericht. De club is bijzonder actief en heeft dit jaar opnieuw de prijs behaald voor sportiefste club van Nederland. Jaarlijks organiseren zij o.a een aantal eigen ritten, de avondvierdaagse en een buitenland weekend. Daarbij zorgen zij er voor dat er van maart tot en met oktober, elke zondag, individueel en in groepsverband met een voorrijder een toerrit gereden kan worden. Ervaring is niet van primair belang, elke motorrist(e) is welkom.

Meer informatie over het winterprogramma of de vereniging: Cees Tolsma: 020 - 453 58 35
Ben Padberg: 020 - 697 70 09 E-mail: postmaster@motovatie.nl