Ingezonden persbericht

Language Networks exportert haar succesformule naar Belgie

06-12-2002, 20021206 -- De Amsterdamse dotcom survivor Language Networks heeft gisteren de Belgische versie van zijn succesvolle Lingolinea vertaalsite (http://www.lingolinea.be) gepresenteerd. De Belgische klanten kunnen vanaf vandaag, net als eerder dit jaar de Nederlanders, gebruik maken van de online en offline vertaaldiensten in praktisch alle West- en Oost-Europese talen. De expansie naar Belgie past in het formule van het bedrijf - eenvoudig, goed, zeer vriendelijk geprijsd en lokaal. Language Networks is van plan om volgend jaar Lingolinea voor de lokale markten in Engeland, Frankrijk en Duitsland te introduceren.

Hoofd Marketing en Sales van Language Networks Rikkert Kleerekoper beschrijft zijn eerste bevindingen op de Vlaamse markt als: "Ondanks de steeds bredere internationalisering van het Europese bedrijfsleven proberen de klanten hun kritische vertaalopdrachten toch in eigen land uit te besteden. Het is een gevoel van veiligheid, bereikbaarheid en controleerbaarheid. We beseffen dat en we zijn er klaar voor."

Lingolinea maakt het uitbesteden van vertaalopdrachten makkelijk en goedkoop. Met een simpele formule biedt het amsterdamse bedrijf zijn klanten kwalitatief goede vertalingen tegen een vaste lage woordprijs. Dat betekent dat de klant nimmer en nooit op de offerte hoeft te wachten - alle prijzen zijn van tevoren bekend. Als een van de weinige internetbedrijven beperken wij ons niet alleen tot het web - wij helpen onze klanten graag met al hun vertaalproblemen ook via de telefonische hotline vanuit Nederland en Belgie.

Lingolinea leunt op een eigen wereldwijd netwerk van meer dan 13.000 vertalers in 129 landen. Door de zeer efficiente organisatie, eigen online projectmanagement software, lage overhead en de significante prijsverschillen tussen de landen kan Language Networks via Lingolinea de kwalitatieve vertalingen soms voor de helft van de gebruikelijke Nederlandse prijs aanbieden.



Ingezonden persbericht