Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 6-12-2002 2e persbericht van vrijdag 6 december 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Inbraak in berging
Bij een inbraak in een berging van een bedrijf aan de Kruisstraat zijn een motorfiets, een snorscooter en drie damesfietsen weggehaald. Dat is gebeurd in de nacht van donderdag op vrijdag. De deur van de berging was opengebroken.

Helmond: Onderdelen van autos gestolen
Op een aantal plaatsen in de Helmondse wijk Dierdonk zijn in de nacht van donderdag op vrijdag onderdelen van Volvo-personenautos gestolen. Het gaat daarbij onder meer om buitenspiegels, koplampen, knipperlichten en grills; van alle autos verdwenen één of meer van deze auto-onderdelen. Er zijn tot vrijdagmiddag zeven aangiften binnengekomen van gedupeerde autobezitters. Die wonen aan de Holterbergweide, de Dierdonklaan en de Leeuwenborchweide.

Geldrop: Inbraken in woningen
In twee woningen aan de Gaspeldoorn is in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken. Uit het ene huis werden onder meer een videocamera, een fototoestel en muntgeld meegenomen; het slot van de achterdeur was geforceerd. Uit de andere woning verdwenen onder meer twee horloges en twee tassen; ook hier werd het slot van een toegangsdeur geforceerd.

Veldhoven: Inbraak in bedrijf
Bij een inbraak in een bedrijf aan de Geer is een nog onbekende hoeveelheid geld weggehaald. Dat is gebeurd tussen vrijdagochtend 1.45 en 4.45 uur. Een toegangsdeur van het bedrijf is opengebroken, waarna het geld werd ontvreemd.

Best: Auto weg na inbraak
Na een inbraak in een woning aan het Moereind is een auto verdwenen. Dat is gebeurd tussen vrijdagochtend 3.00 en 6.15 uur. De Mercedes C220 (18-JR-PV) stond op de oprit geparkeerd. Bij de inbraak in de woning zijn de sleutels van de auto weggehaald. Een raam aan de voorkant van het huis was opengebroken.

Heeze: Snelheidscontrole
Op de Somerenseweg is vrijdag van 9.50 tot 11.20 uur een snelheidscontrole gehouden. Er werden 390 voertuigen gecontroleerd, waarvan er 48 te hard reden. Er mag daar 50 km/u worden gereden; de hoogst gemeten snelheid is onbekend.