Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl

Amersfoort: 23 oktober 2002

KNLTB MASTERS GESPONSORD DOOR LSI PROJECT INVESTMENT

De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) heeft een sponsorovereenkomst met LSI Project Investment gesloten. Het Rotterdamse bedrijf zal de komende drie jaar naamgever van de KNLTB Masters zijn, die vanaf nu de LSI Tennis Masters gaan heten. Het bijbehorende contract wordt op een nader te bepalen moment ondertekend.

LSI Project Investment ontwikkelt en realiseert opvallende, praktische en doordachte kantoorgebouwen en bedrijvencomplexen. Directeur Luc Smits van LSI Project Investment: "De ondersteuning van een topsport evenement in Rotterdam is voor ons bedrijf erg belangrijk. Alsmede de sociale betrokkenheid rondom de toegevoegde waarde van sport voor jonge mensen".

De LSI Tennis Masters worden van maandag 9 tot en met zondag 15 december gespeeld in het Topsportcentrum Stad Rotterdam Verzekeringen in Rotterdam. Raemon Sluiter, Martin Verkerk, Edwin Kempes en Peter Wessels hebben reeds toegezegd in Rotterdam van de partij te zijn. Toegangskaarten zijn te bestellen via www.knltb.nl.


---