Gemeente 's-Hertogenbosch

28-11-2002

Praat mee over de herinrichting van de Markt!

Afgelopen maandag is met een informatieavond het discussietraject over de herinrichting van de Markt en de Pensmarkt gestart. Aangezien de Markt het centrum vormt van onze stad, is dit een aangelegenheid waarmee velen direct of indirect te maken hebben. Het gemeentebestuur is van mening dat het proces om te komen tot het definitieve herinrichtingsplan zeer zorgvuldig moet worden doorlopen en dat belanghebbenden en belangstellenden in de gelegenheid moeten worden gesteld om hun mening te geven en/of om hun ideeën naar voren te brengen.

Gesprekken rond de Markt
Op maandag 9 december aanstaande organiseert de gemeente "Gesprekken rond de Markt". Deze gesprekken zijn er speciaal voor bedoeld om iedereen in de gelegenheid te stellen zijn of haar mening over de herinrichting van de Markt te laten horen. Iedereen die dat wenst, kan eraan deelnemen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in de hal van het Stadhuis. Hier wordt nog even kort uitgelegd wat het doel en de opzet van de Marktgesprekken is. Daarna verspreiden de deelnemers zich in groepjes over diverse locaties rondom de Markt. Daar krijgt u de gelegenheid om uw ideeën, visies en meningen te laten horen. De gesprekken vinden plaats onder voorzitterschap van onafhankelijke voorzitters, zoals B. Kroon, J. Walta, P. Lathouwers, mw. A. Braaksma, mw. J. van der Beek, mw. M. Bakker-Smits, mw. E. de Graaf, M. Ackermans, C.M. Bolhaar, A. van den Eerenbeemt, K. Free en P. van Gurp.

Inschrijven
Inschrijven voor deelname aan de "Gesprekken rond de Markt" is mogelijk via e-mail. Vermeld in deze e-mail in ieder geval uw naam, adres en telefoonnummer. Uw e-mail kunt u voor 4 december aanstaande verzenden aan markt@s-hertogenbosch.nl U kunt zich ook telefonisch inschrijven door te bellen met (073) 615 56 02 of door de antwoordkaart uit de nieuwsbrief te versturen. Deze nieuwsbrief is verkrijgbaar bij het Informatiecentrum. In expositieruimte "Stad in de Etalage", Guardianenhof 26, zijn tentoonstellingspanelen te zien over de herinrichting van de Markt en de Pensmarkt. Ook hier is de nieuwsbrief verkrijgbaar. Kijk voor actuele informatie over de herinrichting van de Markt ook eens op www.s-hertogenbosch.nl