Gemeente Bodegraven

Inloopavond 30 km-zones Bodegraven Noord

Op maandag 9 december 2002 wordt van 20.00 uur tot 22.00 uur in de kantine van het gemeentehuis een inloopavond gehouden over de uitvoering van het werk uitbreiding 30 km/uur zones in de wijk Bodegraven Noord en herbestrating van diverse wegvakken.

Het betreft de volgende gebieden omgeven door de volgende straten en/of kruisingen:

I Kruising Westeinde/Oranjehof/Oranjeplantsoen, kruising Vijverlaan/Hendrik Goebel-straat, kruising Hendrik Goebelstraat/Burg. G.R. Vonklaan en kruising Oude Markt en Kerkstraat alsmede kruising Buitenkerk/Burg. Van de Veldestraat

II Koninginneweg (vanaf Willem de Zwijgerstraat t/m Kopeind), kruising Horstlaan/ Johan de Wittstraat, Dirk Bavolaan, Bodelolaan en Willem de Zwijgerstraat alsmede de Sportlaan vanaf de kruising met de Vijverlaan richting Willem de Zwijgerstraat.

In bovenstaande gebieden zullen verkeersremmende maatregelen worden genomen in de vorm van plateaus en verkeersdrempels en uitritconstructies.

De start van de werkzaamheden is gepland in december 2002/januari 2003 en de werkzaamheden zullen eind augustus 2003 gereed zijn.

Voor belangstellenden hangen de betreffende tekeningen tijdens de inloopavond ter inzage en kan nadere informatie over de plannen worden verkregen. Tevens liggen de plannen voor belangstellenden vanaf 10 december 2002 gedurende 6 weken ter inzage in de leeskamer van het gemeentehuis.

Voor nadere informatie over de plannen kunt u contact opnemen met de heer T.H. Hoogervorst, projectleider Onderhoud bij het bureau Infrastructuur, telefoon (0172) 630 358.