NVAB

CAS-codeboekje

Het CAS-codeboekje was al geruime tijd niet meer verkrijgbaar. Jaarlijks komen er vele tientallen nieuwe verzekeringsartsen en bedrijfsartsen bij die in hun dagelijks werk de CAS-codes gebruiken. Daarom is besloten tot een ongewijzigde herdruk. Dit boekje is vanaf 9 december a.s. weer te bestellen bij het dichtst bijzijnde UWV-kantoor. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Eigenlijk is het CAS-codeboekje aan een inhoudelijke herziening toe. Gelet op de behoefte is ervoor gekozen niet met een herdruk te wachten tot een nieuwe versie beschikbaar is.

In 2003 zal in ieder geval een begin worden gemaakt met de inhoudelijke evaluatie. Dat moet leiden tot een verbeterde versie, nog meer toegesneden op de dagelijkse praktijk van bedrijfs- en verzekeringsartsen. Intussen werkt UWV ook aan een elektronische versie van het boekje.

Omdat het gaat om een ongewijzigde herdruk, is de oplage erop afgestemd uitsluitend nieuwe bedrijfsartsen en bedrijfsartsen die niet meer beschikken over het CAS-codeboekje van een exemplaar te voorzien.